logo
Imprimir
29-07-2021 | 22:07hs
•LA GARROTXA

Un centenar de persones estrenen la nova Plaça de les Fonts amb una actuació infantil

El resultat és la creació d'un nou espai per a jocs infantils pavimentat amb paviment tou de color que té uns bancs de fusta i tres espais de diversió per a la mainada

Aquest dijous s'ha fet la inauguració de la nova Plaça de les Fonts després de la reforma que se n'ha fet de manera consensuada amb els diferents veïns i veïnes. La proposta és una de les més significatives que s'han materialitzat amb les trobades que es fan a les diferents places del municipi i que porten per nom 'Quedem a la Plaça?'.

En la sessió celebrada a la Plaça de les Fonts, poc abans de la pandèmia, en va sorgir la necessitat de reformular un espai per a la petanca que no s'estava fent servir per a donar-li uns nous usos als quals la ciutadania en pogués treure profit. A partir d'aquí, es va convidar els veïns a fer propostes (a causa de la pandèmia, es va haver de fer per correu electrònic). D'aquí se'n va fer una pluja d'idees que s'ha traslladat als serveis tècnics municipals donant com a resultat un nou projecte de millora de la plaça que ara els veïns han pogut tornar a valorar abans de portar-lo a la pràctica. El cost aproximat del parc és de 26.000€.

El resultat és la creació d'un nou espai per a jocs infantils pavimentat amb paviment tou de color que té uns bancs de fusta i tres espais de diversió per a la mainada. Per tal de celebrar la reforma i que fos un espai de descoberta per al nou públic que el podrà fer servir, s'ha fet a la mateixa plaça una actuació del grup d'animació infantil Rikus. En total hi han assistit un centenar de persones.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/153726_uncentenardeper-one-e-trenenlanovaplacadele-font-ambunaactuacioinfantil-1.htm