logo
Imprimir
27-07-2021 | 15:54hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles busca voluntaris per al Triatló internacional de setembre

Les competicions es faran el cap de setmana del 4 i 5 de setembre i es necessiten unes 200 persones per a l'organització de l'esdeveniment

Banyoles es prepara per acollir el 4 i 5 de setembre una nova edició del triatló internacional que, entre altres proves, inclourà la Copa d'Europa Júnior. Per a l'organització de l'esdeveniment, l'Ajuntament ha iniciat una campanya de captació de voluntaris amb l'objectiu d'arribar als 200 voluntaris i voluntàries.

Durant el cap de setmana, se disputarà la Copa d'Europa Júnior, el Campionat d'Espanya i la 35a edició del Triatló de Catalunya, la prova degana del Triatló a Catalunya que se celebra des de 1986. En total, es preveu que hi participin uns 1.500 esportistes en les diferents proves repartides al llarg de tot el cap de setmana. Precisament fa pocs dies la Unió Europea de Triatló (ETU) va confirmar Banyoles com a seu de la Copa d'Europa Júnior que es farà el diumenge 5 de setembre.

I per a l'organització de la prova, l'Ajuntament ha iniciat una campanya per captar persones voluntàries Fes-te voluntari, fes-te de l'equip del triatló. El regidor d'Esports, Jordi Congost, ha explicat que "tot i que portem un bon ritme d'inscripció de persones voluntàries, esperem assolir les 200 persones que fan falta per garantir la cobertura de totes les posicions i necessitats per l'organització de les diferents proves i vetllar pel correcte desenvolupament de la competició". El regidor d'Esports ha destacat que la tasca dels voluntaris i voluntàries "és clau perquè sense la seva implicació desinteressada el triatló internacional de Banyoles no hauria estat possible en els darrers anys i tampoc en aquest".

Les persones interessades a ser voluntàries del triatló es poden inscriure enviant un correu electrònic a banyolestriatlo@gmail.com o a través de la pàgina web de Banyoles, Turisme i Inscripcions obertes.Pel que fa a les proves, les inscripcions per al Triatló de Catalunya i per al Campionat d'Espanya en distancia olímpica ja estan obertes. Els esportistes interessats a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web de la Federació Espanyola de Triatló a www.triatlon.org.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/153553_banyole-bu-cavoluntari-peraltriatlointernacionalde-etembre-2.htm