logo
Imprimir
26-07-2021 | 18:29hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Sorteig a Olot dels 100 xecs regal de 100€ per viatjar amb el passaport

L'Ajuntament d'Olot i DinàmiG -conjuntament amb l'Associació de Comerciants d'Olot i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa- han impulsat aquesta campanya de promoció i reactivació econòmica d'uns dels principals sectors més afectats per la COVID-19

Aquest dilluns 26 de juliol s'ha realitzat el sorteig de la campanya #PassaportOlot per escollir les persones guanyadores d'un dels 100 xecs de regal de 100€ per poder destinar a les seves escapades o viatges a agències d'Olot.

L'Ajuntament d'Olot a través de DinàmiG, amb el suport de l'Associació de Comerciants d'Olot i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, va impulsar aquesta campanya que des del passat 25 de juny ha fomentat, potenciat i promocionat el comerç i l'hostaleria d'Olot així com les agències de viatges de la ciutat. L'objectiu era contribuir al consum local i potenciació del comerç de proximitat d'Olot a través de les xarxes socials alhora que es promocionaven les agències de viatges a través del sorteig de 100 vals de regall de 100 €.

Participar-hi era molt senzill, s'havia d'incloure l'etiqueta #PassaportOlot a les imatges que es publiquessin a lnstagram mentre es gaudia d'un àpat o es comprava a algun dels establiments de la ciutat. L'usuari o usuària havia d'etiquetar a la imatge o vídeo els comptes de Descobreix Olot, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa a Instagram. Tal com es va acordar a les bases, els participants havien de ser majors de 18 anys i disposar de perfil públic. S'hi podia prendre part tantes vegades com es desitgés. Per a les persones que no disposaven d'Instagram, es va crear un perfil de campanya per poders'hi sumar.

En total, hi ha hagut 253 participacions a la campanya PassaportOlot. La gran majoria de les persones de mitjana edat que, pel que fa a la seva procedència, el 90% viuen a Olot, un 5% a la resta de municipis de la Garrotxa i un altre 5% són veïns/es de localitats com Barcelona o Girona.

Durant els propers dies, des de DinàmiG s'aniran avisant als afortunats i afortunades a través de trucada telefònica o contacte per Instagram per donar-los a conèixer la bona notícia. Els premiats (que podeu consultar a www.olot.cat) podran recollir el seu val de regal fins al 2 d'agost a les oficines de DinàmiG, situades al carrer Lorenzana, 15 d'Olot. Aquest migdia ja s'ha fet entrega del premi una de les guanyadores: la Judit Rabat. El xec regal de 100€ es pot utilitzar a qualsevol de les 7 agències de viatges d'Olot durant aquest 2021.

Campanya de suport i acompanyament a les activitats econòmiques afectades per la crisi de la COVID-19

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament d'Olot preveu generar un impacte de 20.000 € a les agències de viatges de la ciutat. La proposta, amb un pressupost de 10.000 €, neix amb l'objectiu de donar suport a aquest sector que ha resultat molt afectat per la COVID-19.

La campanya se suma a altres accions com l'Olot+50 i l'aplicació Garrotxa Approp així com l'Ajut 500, 1000 i 3000 que l'Ajuntament d'Olot ha impulsat per combatre els efectes de la COVID-19 a diversos àmbits i activitats econòmiques de la ciutat amb la voluntat de garantirne la seva viabilitat. Alhora, la nova iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica d'Olot i la Garrotxa que l'Ajuntament d'Olot - juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa - va engegar i han anat implementant de forma coordinada per gestionar esforços, donar suport i fomentar tots els agents, sectors i entitats de la ciutat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/153489_-orteigaolotdel-100xec-regalde100eurperviatjarambelpa-aport-1.htm