logo
Imprimir
15-07-2021 | 20:28hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Reconeixement als estudiants olotins amb millors notes a la selectivitat

L'Ajuntament ha distingit els dos alumnes amb la puntuació més alta dels quatre centres

Olot ha reconegut avui els alumnes amb millors puntuacions a la selectivitat. Concretament, han rebut el reconeixement els dos alumnes amb millor nota d'accés a la universitat dels quatre centres d'Olot que imparteixen batxillerat.

Es tracta de Llibertat Beà Pascual i Laura Bartrina Genís (Institut Montsacopa); Nerea Aviñó Velázquez i Sunna-Miwa Anderson Anderson (Escola D'art i Superior De Disseny); Clara Martínez Lorente i Júlia Haro Verdaguer (Institut La Garrotxa) i Aina Verdaguer Homs i Xu Yao Chen (Institut Bosc De La Coma).

Els estudiants han signat en el Llibre d'Honor Jove de la Ciutat i han rebut de mans de la regidora d'Educació i Joventut, Mariona Camps, i de l'alcalde d'Olot, Pep Berga, un certificat d'acreditació del reconeixement i una insígnia d'Olot en forma d'ala.

En nom de tots, Sunna-Miwa Anderson Anderson ha agraït "aquest reconeixement que ens fa il·lusió per tot el que hem treballat durant aquest curs".

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Mariona Camps, els ha felicitat per la feina i ha fet extensiu el reconeixement a les respectives famílies, centres i comunitat educativa.

"Les bones notes requereixen un esforç individual, reconeixen el compromís i són el resultat a tota una trajectòria", ha subratllat l'alcalde Pep Berga per tancar l'acte.

El batlle els ha animat a "continuar amb aquest compromís, a estudiar el que us agradi més i que, des del camp al qual us vulgueu dedicar, treballeu per a la comunitat, per fer un món millor i que sempre penseu en Olot".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152919_reconeixemental-e-tudiant-olotin-ambmillor-note-ala-electivitat-1.htm