logo
Imprimir
13-07-2021 | 17:40hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

El 95% dels alumnes del PTT Garrotxa troben feina o continuen estudiant

El projecte adreçat a joves sense l'ESO tanca amb bones xifres el seu 24è curs

El 95% dels alumnes del PTT Garrotxa ha trobat feina o ha decidit continuar estudiant després de passar pel projecte, que s'adreça a joves sense l'ESO d'entre 16 i 21 anys que tenen ganes de reincorporar-se al sistema educatiu reglat o d'iniciar-se al món laboral.

Aquest estiu s'ha acabat el 24è curs, després de tota una temporada de treballar de forma individual amb els participants per ajudar-los a créixer a escala personal, educativa i competencial.

S'ofereixen tres perfils professionals: el d'Auxiliar d'Hoteleria (Cuina i Serveis de Restauració), el d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic i el d'Auxiliar de Fabricació Mecànica i Instal·lacions Electrotècniques. Cada perfil realitza la formació professional i pràctiques en empresa dirigides a cada àmbit. En acabar el PTT, molts alumnes segueixen el seu camí als Cicles Formatius de Grau Mitjà dels instituts de la comarca.

El PTT ha tancat un curs en què el 78% dels alumnes matriculats han aprovat, el 34% ha trobat feina i un contracte laboral i el 61% continuarà la seva formació altre cop dins el sistema educatiu reglat fent un Cicle Formatiu.

Els organitzadors destaquen aquestes xifres, que "donen valor a la tasca educativa i pedagògica que es realitza des de fa molts anys en aquest projecte compartit i cofinançat entre el departament d'Educació, l'Ajuntament d'Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa".

A més, en aquest curs marcat per la pandèmia el PTT Garrotxa ha dut a terme un projecte en agraïment als professionals de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. La iniciativa va ser premiada amb el segon premi en la categoria d'innovació pedagògica dels premis ImpulsFP.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152629_el95del-alumne-delpttgarrotxatrobenfeinaocontinuene-tudiant-1.htm