logo
Imprimir
13-07-2021 | 12:44hs
•SALUT

L’Hospital Trueta destina prop d’un milió i mig d’euros a fer obres de millora durant aquest estiu

Amb la instal·lació de portes automàtiques al quiròfan 1 es completa la renovació dels accessos a totes les sales del Bloc Quirúrgic

Durant aquests mesos d’estiu s’estan portant a terme un seguit d’actuacions i obres de millora a les instal·lacions de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta que, sumades, suposaran una inversió de prop d’un milió i mig d’euros. Aquests treballs comportaran una gran millora tant per a professionals com per a usuaris dels serveis implicats. Com és habitual, el centre aprofita la baixada d’activitat de l’estiu per fer obres, per tal de reduir al màxim l’impacte sobre l’activitat assistencial.

Així, aquest juliol s’acabarà la renovació dels accessos i la instal·lació de portes automàtiques al quiròfan 1, una actuació que completa la renovació dels accessos a totes les sales del Bloc Quirúrgic que s’ha anat fent al llarg dels darrers anys.

Una altra actuació que es durà a terme al llarg de les properes setmanes és la renovació del sistema de climatització de la novena planta de l’Hospital, uns treballs que serviran per fer més confortable l’estada de pacients i professionals i que, al mateix temps, permetrà reduir el consum elèctric. I també es faran treballs per renovar les zones de dutxes de la planta 5A, que acull la Unitat Polivalent d’Alta Intensitat de Cures (UPIC), i de la 8B de l’Àrea d’Hospitalització del servei de Medicina Interna i Malalties Infeccioses.

Al mateix temps, durant l’estiu continuaran els treballs ja iniciats a l’edifici annex de l’Hospital, que acull aules de formació, sala d’actes, despatxos i cafeteries de públic i personal. En aquest cas els treballs són per adequar l’edifici a la normativa d’incendis i s’estan realitzant en tres fases per minimitzar l’impacte entre les persones usuàries i el personal de l’Hospital.

També seguiran les obres de reforma i ampliació de l’Àrea d’Endoscòpies, uns treballs que duraran fins a la tardor i que aportaran importants millores en una àrea on es realitzen més de 5.000 proves i exploracions cada any. Les obres, que van començar el març, serviran per ampliar la zona de boxs d’endoscòpies que passarà de tres a quatre espais, un dels quals s’equiparà amb una torre de raigs que permetrà practicar-hi intervencionisme radiològic guiat per imatge.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152624_lho-pitaltruetade-tinapropdunmilioimigdeuro-aferobre-demilloradurantaque-te-tiu-1.htm