logo
Imprimir
13-07-2021 | 08:13hs
•LA GARROTXA

La nova deixalleria mòbil passarà per la Roureda de Sant Joan les Fonts el proper 23 de juliol

En aquesta fase inicial de proves, la nova deixalleria mòbil vindrà a Sant Joan les Fonts el divendres 23 de juliol, a la Roureda, de 10h a 18h

El Consell Comarcal de la Garrotxa informa que ha adquirit una nova deixalleria mòbil, que va acompanyada en tot moment d'una persona, amb la voluntat de promoure una millor comunicació en la gestió dels residus i de suport en el bon ús de la instal·lació. També pretén ser un punt d'atenció quan els municipis ja disposin dels contenidors tancats. Aquesta nova deixalleria mòbil va començar a funcionar a mode de proves el passat mes d'abril, i la voluntat del Consell, és alternar aquesta nova deixalleria mòbil amb les altres dues convencionals ja existents a comarca.

En aquesta fase inicial de proves, la nova deixalleria mòbil vindrà a Sant Joan les Fonts el divendres 23 de juliol, a la Roureda, de 10h a 18h, en lloc de la deixalleria mòbil convencional que estava prevista pels pròxims dies 22 i 23 de juliol.

Pel que fa a la localització, es mantenen les ja definides actualment per les deixalleries mòbils convencionals. La instal·lació d'aquesta deixalleria mòbil requereix un major espai. En les operacions de descàrrega i càrrega cal disposar d'una línia de 20 metres sense vehicles i una vegada oberta aquesta presenta una amplada de 5 metres.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152621_lanovadeixalleriamobilpa-araperlarouredade-antjoanle-font-elproper23dejuliol-2.htm