logo
Imprimir
13-07-2021 | 08:05hs
•SALUT

Blanes ha triplicat el nombre d'ingressats per COVID a l'Hospital Comarcal en quatre dies

A l'Hospital de Calella hi ha 16 persones ingressades, i pel que fa al Risc de Rebrot, a Blanes s'ha tornat a doblar i ara és de 2.072, i a la Regió Sanitària de Girona de 1.260 punts

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua empitjorant respecte a l'anterior informació. Actualment hi ha un total de 26 persones ingressades, 14 més que en l'anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, també ha augmentat i ha passat de ser 8 persones a ser-ne 10.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 10 pacients tractant-se de COVID, 7 més que en l'anterior recompte, i durant els darrers dies s'han registrat 9 ingressos i 2 altes, una de les quals va ser un trasllat a un altre centre. Per la seva banda, a l'Hospital de Calella hi ha 16 pacients, 7 més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 8 nous positius, entre els quals hi ha tres casos detectats a la segona planta del centre enter els pacients no COVID.

Augmenta el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 76 persones ingressades per COVID, 35 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 83.074 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar i continua a la zona de risc alta. Ara és de 1.260, quan en l'anterior comunicat era de 1.213. A Blanes, s'ha doblat, i continua a la zona d'incidència alta. Ara és de 2.072, i en canvi en la darrera actualització era de 927.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152620_blane-hatriplicatelnombredingre-at-percovidalho-pitalcomarcalenquatredie--1.htm