logo
Imprimir
09-07-2021 | 22:41hs
•LA SELVA

La Mobile Week apropa la tecnologia als veïns i veïnes de Riudellots

El regidor de Dinamització Econòmica, Josep Santamaria, s'ha mostrat molt satisfet d'acollir per segon any la Mobile Week a Riudellots de la Selva

La Sala Polivalent de l'Ajuntament de Riudellots ha acollit aquest divendres al matí una conferència i un taller sobre tecnologia en el marc de la Mobile Week Catalunya, que se celebra aquests dies a diferents punts del territori català.

A Riudellots de la Selva, la jornada ha començat amb la ponència "Tecnologies Emergents i l'Impacte en tots nosaltres", a càrrec de l'especialista Alfons Cornella. Seguidament, amb el taller "Tanta tecnologia, i ara què?", Josep Lluís Sánchez hi ha immers el públic en un món de tecnologia en el qual qualsevol persona, amb independència de les seves característiques personals, podia incorporar en el seu dia a dia.

Al llarg de la jornada els assistents han pogut apropar-se, també, a un espai amb informació tecnològica on una màquina impressora en 3D els fabricava un detall en forma d'obsequi. Totes les activitats emmarcades en el Mobile Week de Riudellots, que van començar el dijous passat amb un taller de lightpainting, han estat gratuïtes.

El regidor de Dinamització Econòmica, Josep Santamaria, s'ha mostrat molt satisfet d'acollir per segon any la Mobile Week a Riudellots de la Selva.

La Mobile Week Catalunya és una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport de Damm i CaixaBank.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152419_lamobileweekapropalatecnologiaal-vein-iveine-deriudellot--1.htm