logo
Imprimir
08-07-2021 | 09:39hs
•LA GARROTXA

El ple de Sant Joan les Fonts impulsa tràmits sobre diversos serveis i equipaments públics

El ple ha aprovat també el calendari de festius locals per al 2022: seran els dies 23 de juny i 9 de setembre

El ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha tancat el curs amb un seguit d’aprovacions que fan referència a diversos projectes, serveis i equipaments municipals. Un cop més, la sessió de la Corporació Municipal s’ha fet de manera virtual.

En concret, s’han fet tres aprovacions que tenen a veure amb l’estacionament d’autocaravanes, la Biblioteca Municipal Francesc Caula i el Servei Municipal d’Aigües. Sobre l’estacionament d’autocaravanes, s’ha fet l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora sobre la seva presència al terme municipal, tot i que l’equip de govern queda obert a les possibles aportacions que es puguin fer al respecte per part del grup a l’oposició Sant Joan Plural.

En referència a la Biblioteca Municipal Francesc Caula s’ha fet l’aprovació inicial del seu reglament de funcionament per tal d’adaptar-se també a la seva nova seu i al nou horari.

Finalment, s’ha acordat posar a consulta pública prèvia el reglament regulador del servei de subministrament d’aigua potable del municipi de Sant Joan les Fonts.

Totes tres decisions s’obren ara, seguint els terminis legals procedents, a la presentació d’al·legacions o instàncies (segons el cas) per tal de que la ciutadania pugui oferir els seus punts de vista per tal de millorar-les.

Finalment, el ple ha aprovat també el calendari de festius locals per al 2022: seran els dies 23 de juny i 9 de setembre.

 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152370_elplede-antjoanle-font-impul-atramit-obrediver-o-ervei-iequipament-public--2.htm