logo
Imprimir
06-07-2021 | 11:48hs
•EL RIPOLLèS

La Haute Route Pyrenees surt des de Ripoll

Per davant, els i les participants tenen cinc etapes per diferents indrets del Pirineu, sobretot francès, fins a acabar a la localitat de Pau

Aquest dimarts al matí, Ripoll ha acollit la sortida de la Haute Route Pyrenees, una ruta en bicicleta que recorre el Pirineu, amb participants vinguts d’una vintena de nacionalitats diferents, des de molts països europeus fins a Mèxic. El Monestir de Santa Maria ha estat el rerefons de luxe de l’inici de la primera etapa, que s’ha donat a dos quarts d’11 del matí per part de l’alcalde Jordi Munell. En total, 220 ciclistes participen en la prova.

Per davant, els i les participants tenen cinc etapes per diferents indrets del Pirineu, sobretot francès, fins a acabar a la localitat de Pau. Seran 600 km amb més de 15.000 metres d’ascens positiu. És una prova internacional que novament posa Ripoll i el Ripollès al mapa turístic, promocionant els atractius de caràcter esportiu que pot oferir la vila i l’entorn.

Membres de l’Ajuntament ja van ser presents a la concentració dels corredors que es va fer aquest dilluns a Girona, promocionant Ripoll i la comarca juntament amb el Consell Comarcal. La Haute Route és només un dels esdeveniments esportius que s’estan duent a terme a la vila aquests dies i arriba després del pas de la Crom Ride i de la Copa Catalana de Trial per a nens i nenes.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152206_lahauteroutepyrenee-urtde-deripoll-2.htm