logo
Imprimir
05-07-2021 | 14:22hs
•EL RIPOLLèS

Se celebra amb èxit la 5a Jornada Sènior de Ripoll

Un dia ple d’activitats pensat per fomentar la participació de les persones més grans de 55 anys

El  divendres 2 de juliol  es va celebrar la cinquena Jornada Sènior. Un dia ple d’activitats pensat  per fomentar la participació de les persones  més grans de 55 anys, organitzada  per l’Ajuntament de Ripoll i els Casals Cívics de la vila i amb la col·laboració de serveis, entitats i persones voluntàries.

El dia va començar a quarts de 10 del matí amb la concentració d’algunes de les persones participants a la plaça de l’Ajuntament per acreditar-se i rebre l’obsequi de la jornada, que en aquest cas era una motxilla. També se’ls va donar un pot de fruita per fer fomentar els hàbits saludables. En el mateix espai l’alcalde, Jordi Munell, va agrair la participació a totes les persones assistents, així com a entitats, serveis, voluntaris, empreses…, que sumaven per fer d’aquesta jornada un èxit, remarcant sobretot el retorn, de mica en mica, a la normalitat, després dels moments més àlgids de la pandèmia de la COVID-19.

A un  quart d’onze es va donar el tret de sortida a les activitats del matí:  txi-kung al passeig  Vedruna amb la participació d’una dotzena de persones, visita a les instal·lacions de Televisió del Ripollès amb la participació de 18 persones i visita a les instal·lacions de la Formatgeria Muuu Beee amb la participació de 2 grups, primer un grup de 16 persones i seguidament un grup de 12 residents de la Fundació Guifré. Tots els participants es van desplaçar a lloc amb autobusos que la mateixa organització va proporcionar. A les 11 h,  al parc de la Devesa del Pla,  8 persones van poder tastar la tècnica de la Marxa Nòrdica. I per tancar les activitats esportives del matí, a les 12 del migdia, en el mateix espai, es va oferir una classe d’estiraments en la qual van participar unes 25 persones.

A les quatre  de la tarda es va reprendre la jornada amb la visita a la Farga Palau amb la participació d’11 persones i la visita a l’Scriptòrium amb la participació de 6 persones. Paral·lelament tenia lloc un taller de l’Art de Riure al porxo de l’escola dels Salesians, del que en van gaudir 15 persones. La jornada va concloure a les 18.30 h  a la plaça de la Lira amb el concert de CAFÈ TRIO, amb una gran afluència de públic assistent, que va rebre un petit refrigeri i es va poder fer una foto de record que es podien emportar.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152133_-ecelebraambexitla5ajornada-eniorderipoll-1.htm