logo
Imprimir
05-07-2021 | 13:10hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank crea a Girona un equip de 22 gestors especialitzats en el segment sénior

L'entitat, líder en aquest target amb 4,4 milions de clients sènior a l'estat, és la primera a crear la figura d'un gestor especialitzat en les necessitats d'aquests clients

CaixaBank, fidel als seus valors i orígens fundacionals, ha creat el primer equip de gestors especialitzats en el segment de majors de 65 anys, per donar resposta a les seves necessitats específiques i oferir-los un acompanyament basat en la proximitat, la confiança i el contacte de qualitat. Per aquest motiu, CaixaBank, com a entitat líder en aquest segment amb 4,4 milions de clients, ha millorat la seva proposta de valor amb la nova figura del Conseller Sènior i que es posa en marxa a Girona amb un equip de 22 consellers.

L'entitat compta amb una clara orientació a client i ofereix un model de banca especialitzada per segments amb una oferta de productes i serveis adaptada a les necessitats de cada perfil de client. Per aquest motiu, CaixaBank ha llançat aquesta iniciativa que té previst anar estenent de manera gradual i progressiva per tot el territori nacional. L'objectiu de l'entitat és tenir al 2022 un equip de prop de 1.200 especialistes, que donaran servei als clients d'aquest segment.

Un dels elements diferencials i distintius d'aquesta iniciativa és que tots els gestors rebran formació específica en gerontologia, la ciència que es dedica a estudiar els diversos aspectes de la vellesa i l'envelliment d'una població, amb homologació universitària.

Amb aquesta aposta, CaixaBank té com a objectiu posar a aquest col·lectiu en el centre i reconèixer l'envelliment actiu com una etapa plena d'oportunitats, allunyada de tòpics associats a la gent gran com a dependència o deteriorament

Ecosistema de serveis més enllà de l'àmbit financer

Aquesta proposta de valor pretén anar més enllà de l'àmbit estrictament financer i, a través de la figura del conseller Sènior, busca donar suport i acompanyament constant per facilitar el dia a dia als clients sènior.

Per a completar les necessitats que aquest col·lectiu pugui tenir, CaixaBank ha dissenyat una àmplia oferta específica de productes i serveis que s'engloba en un model de relació basat en l'acompanyament: CaixaBank Sèniors. Aquest ecosistema global ofereix diferents solucions financeres i per al dia a dia i la possibilitat de gaudir de serveis exclusius com un assistent 24h, un manetes a domicili, un servei de consultes jurídiques o consultes mèdiques telefòniques. Els clients Sènior també poden beneficiar-se en exclusiva de la seguretat i protecció que ofereix el Protecció Sènior de Securitas Direct i del MyBox Salut Sènior, l'assegurança de salut específic per al segment.

A més, CaixaBank organitzarà de manera periòdica les "CaixaBank Talks Sènior", ponències de valor afegit en què es tractaran temes clau i d'interès per a aquest col·lectiu.

Atenció preferent en oficines dels clients sénior

CaixaBank, tal com ha estat fent durant l'estat d'alarma, mantindrà l'atenció preferent en oficines dels clients sènior, dotant-los d'una atenció prioritària per evitar que hagin de fer cues. Així mateix, CaixaBank ha millorat els sistemes de control de vivència mitjançant tècniques d'intel·ligència artificial per facilitar el tràmit d'aquesta gestió.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/152132_caixabankcreaagironaunequipde22ge-tor-e-pecialitzat-enel-egment-enior-1.htm