logo
Imprimir
30-06-2021 | 09:12hs
•+ NOTíCIES

Llívia celebra, un any més, el seu Festival de Màgia

Els espectacles es podran veure, els dissabtes, a la sala del teatre del poliesportiu

Llívia celebrarà, aquest mes de juliol, el seu Festival de Màgia que presenta una programació de nivell amb reconeguts artistes del sector de la màgia. La quarta edició del festival comptarà amb la participació d’Eduard Juanola (espectacle Hocus - Pocus), Melanie Màgia (Per art de màgia), Sergi Armentano (Il·lusions) i la formació Set de Màgia (Les dues cares). L’activitat, gratuïta, es farà els dissabtes del mes de juliol a la sala de teatre del poliesportiu de Llívia, a partir de les 18.00 hores. Com que hi ha una capacitat màxima, caldrà reservar les entrades a l'oficina d'informació.

PROGRAMA:

-HOCUS-POCUS (Eduard Juanola)
Dia 3 de juliol. 18 hores

Hocus-Pocus són les paraules màgiques més antigues que es coneixen. L’Eduard Juanola ensenya al públic el seu efecte en un espectacle de màgia familiar, molt participatiu, ple d’il·lusions visuals, objectes estranys i éssers “màgics” que l’Eduard ha anat trobant en els viatges que ha fet arreu del món. Voleu conèixer l’únic gall escapista del món? Coneixeu el conte de la carta de la bona sort? Voleu presenciar una misteriosa multiplicació d’aigua? Us agradaria veure el salt més espectacular que ha fet mai una puça?

-PER ART DE MÀGIA (Melanie Màgia)
Dia 10 de juliol. 18 hores

Per art de màgia és un espectacle participatiu, màgic i sobretot molt còmic dirigit a públic familiar. La Melanie amb el seu personatge de pilla, i a la vegada innocent, farà que no puguis parar de riure. Fa participar a tot el públic des del primer joc de màgia de l’espectacle fins al final. Un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

- IL·LUSIONS (Sergi Armentano)
Dia 17 de juliol. 18 hores

Si vols viure la Màgia en gran, en un autèntic espectacle, d'aquells que et deixen amb la boca oberta, "Il·lusions" és el teu espectacle. Un espectacle pensat per impressionar i divertir amb la nostra marca personal: la proximitat i participació del públic! Un recorregut pels clàssics de la Màgia amb molta dinamisme i un toc d'humor.

Un espectacle de Màgia en estat pur, divertit, dinàmic, musical, interactiu i molt participatiu amb el públic. Prepareu-vos per viure una experiència inoblidable!

-LES DUES CARES (Set de màgia)
Dia 24 de juliol. 18 hores

Les dues cares és un espectacle exclusiu completament versàtil per a grans i petits esdeveniments. Completament participatiu i molt amè. Les rialles, com sempre, no hi podrien faltar i és per això que us convidem a passar una bona estona, ben divertida, amb l’esbojarrada màgia de Set de Màgia.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/151826_lliviacelebraunanyme-el-eufe-tivaldemagia-2.htm