logo
Imprimir
18-06-2021 | 22:12hs
•POLíTICA

Olga López presidirà la secció local d'ERC Blanes

Relleva Albert Sanz, que passa a ocupar la vicepresidència en l'executiva renovada

Olga López presidirà la secció local d'ERC Blanes en substitució d'Albert Sanz, que passa a ocupar la vicepresidència després de la renovació de l'executiva en una assemblea aquest divendres.

Per unanimitat, els militants han escollit una nova executiva amb Mariona Bargalló com a secretària d'Organització; Manel Aguilar a la Secretaria de Finances i Eloi de San Martín a la d'Imatge i Comunicació. La Secretaria de les Dones serà per a Mònica Santolaria; la de Secretaria de Política Municipal per a Antònia Coll Mercader; la Secretaria de Ciutadania per a Marcela Rosado i la Secretaria de Transició Ecològica per a Mireia Diaz.

La Secretaria de Treball i Empresa l'ocuparà Carlos Caballero; la Secretaria de Joventut, Carlos Garzón de la Granja i la Secretaria d'Educació i Cultura, Èlia Martínez.

El president sortint, Albert Sanz, ha agraït confiança a l'alcalde Àngel Canosa i la seva predecessora, Assumpta Pla, així com a la resta del grup local per estar al seu costat durant els seus més de 5 anys de presidència. A més de demanar suport per a López, Sanz ha destacat com a moments especials del seu mandat el dia que va ser elegit president del grup local i quan es va aconseguir l'alcaldia de Blanes.

Per la seva banda, Olga López, ha presentat la seva candidatura i ha assenyalat que aviat podran tornar a treballar presencialment per tirar endavant la molta feina que tenen al davant.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/151072_olgalopezpre-idirala-ecciolocaldercblane--1.htm