logo
Imprimir
11-06-2021 | 15:16hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'alcaldessa de Girona rep el president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Marta Madrenas i Toni Mora s'han reunit avui a l'Ajuntament de Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, s'ha reunit aquest migdia amb el president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), Toni Mora. En la trobada, que ha tingut lloc al despatx d'Alcaldia, hi han assistit també la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i la secretària del CTESC, Carme Garcia.

La recepció ha servit per aprofundir en el coneixement mutu i explorar vies de col·laboració en el futur. L'alcaldessa ha dit que "la gran prioritat actualment és la dinamització econòmica i la creació d'ocupació a la ciutat" i ha explicat que han estat parlant "dels diferents estudis que des del Consell s'estan fent en aquest sentit i que ens poden ajudar a trobar solucions entre tots a aquest repte".

El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya és un ens de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat i autonomia orgànica i funcional per al compliment de les seves finalitats com a òrgan consultiu i d'assessorament del Govern de la Generalitat de Catalunya en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150726_lalcalde-adegironarepelpre-identdelcon-elldetreballeconomici-ocialdecatalunya-1.htm