logo
Imprimir
10-06-2021 | 17:12hs
•ALT EMPORDà

El tret de sortida de l'estiu a ritme d'havaneres amb Son de l'Havana i del grup Marcel i Júlia a Empuriabrava

El dia de la revetlla, dimecres 23 de juny, la Llotja acollirà un concert d'havaneres amb el quartet Son de l'Havana

La Revetlla de Sant Joan és una de les festes més esperades perquè d'alguna inaugura la temporada d'estiu. Tot i el relaxament de les mesures, encara hi ha restriccions que ens obliguen a organitzar les celebracions en formats que permetin mantenir distàncies i control d'aforament. Per aquest motiu, la festa de Sant Joan d'enguany, serà encara en format reduït.

El dia de la revetlla, dimecres 23 de juny, la Llotja acollirà un concert d'havaneres amb el quartet Son de l'Havana. Seguidament, un any més i a la mateixa plaça Joan Alsina, rebrem la flama del Canigó de la mà del Grup Empordanès d'Investigacions Subterrànies (GEIS). El dia de Sant Joan, dijous 24 de juny, la biblioteca Ramon Bordas i Estragués organitza el Tast de literatura i vi-Mercè Rodoreda a càrrec de Miquel Martín i Olga Cercós, a les 12 h del migdia, al claustre del convent de Santa Clara. A les 20 h del vespre, al Passeig Marítim, concert de Marcel i Júlia. El duet, format per l'exguitarrista i cantant de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, va engegar el projecte musical ara fa gairebé tres anys amb la publicació del disc Pedalant endins. Dos anys després presenten a l'escenari de la platja d'Empuriabrava En òrbita, el seu nou treball.

Tots els actes seran gratuïts i amb reserva d'entrada a www.castello.cat, excepte per l'arribada de la flama del Canigó.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150664_eltretde-ortidadele-tiuaritmedhavanere-amb-ondelhavanaidelgrupmarcelijuliaaempuriabrava-1.htm