logo
Imprimir
10-06-2021 | 15:31hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva distingeix el millor treball d'emprenedoria de la Selva del curs 2020-2021

El treball guanyador ha estat BIKE & ADVENTURE presentat pels alumnes de l'Institut de Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit el millor treball d'emprenedoria de la Selva del curs 2020-2021 aquest dimarts, 8 de juny. Es tracta d'un acte de reconeixement al millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva que hi ha participat durant aquest curs.

El treball guanyador ha estat BIKE & ADVENTURE presentat pels alumnes de l'Institut de Santa Coloma de Farners.

Les valoracions finals s'han fet a través de l'Instagram live des del Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. L'acte ha comptat amb la participació del conseller d'Ocupació de l'ens comarcal, Eduard Colomé; el director del Centre, Martí Juanola i els tècnics d'empesa: Sílvia Fàbrega i Fermí Pérez.

El reconeixement al millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva pretén fer palès el talent jove que hi ha a la comarca i trobar el millor treball d'emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva. Al mateix temps, també vol destacar els valors que comparteixen tant els estudiants com els emprenedors, que són: la innovació, la millora contínua, l'excel·lència, la recerca del coneixement, l'esforç i el sacrifici.

En aquesta primera edició hi ha participat l'institut de Santa Coloma de Farners, l'Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l'institut Campalans d'Anglès, Institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l'institut d'Hostalric- Breda Vescomtat de Cabrera. Tots aquests centres han competit en una única categoria.

El conseller d'Ocupació de l'ens comarcal ha destacat el talent jove que hi ha a la comarca i ha felicitat els alumnes participants per la qualitat dels treballs presentats, així com als centres educatius i els seus tutors.

Per la seva banda, el director del Centre, Martí Juanola, ha convidat els joves a gaudir del Centre i els ha encoratjat a què s'adrecin a aquest espai d'emprenedoria comarcal i continuïn desenvolupant els seus projectes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150660_elcon-ellcomarcaldela-elvadi-tingeixelmillortreballdemprenedoriadela-elvadelcur-2020-2021-2.htm