logo
Imprimir
08-06-2021 | 15:52hs
•ALT EMPORDà

Pedalades solidàries des de Llançà

Àngela López pedalarà aquest divendres de la localitat costanera fins a Esplugues de Llobregat per recaptar fons en la lluita contra el càncer de mama

Pedalades de solidaritat. Així es podria sintetitzar, a grans trets, el repte altruista que prepara l’Àngela López, una veïna de Llançà de 43 anys que aquest divendres, 11 de juny, unirà amb una marxa ciclista la localitat alt-empordanesa amb Esplugues de Llobregat, la localitat on va néixer. El repte, anomenat “#Kilómetros x Cáncer de Mama”, busca donar visibilitat i conscienciar sobre els tumors mamaris, així com aconseguir recursos per finançar la recerca i la prevenció i donar suport psicològic als pacients i familiars. 

En concret, les donacions d’aquesta activitat es destinaran a l’Institut Català d’Oncologia (ICO), concretament a dos projectes de recerca transversals que s’estan desenvolupant actualment a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) i a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), així com a l’Associació Ariadna d’Olesa de Montserrat. 

El punt de sortida del recorregut solidari tindrà lloc a les set del matí des de l’Arbre de la Llibertat. Des d’aquí, López resseguirà un itinerari d’uns 200 quilòmetres que es preveu que finalitzi al voltant de les vuit del vespre, l’hora amb la qual es preveu que la ciclista arribi davant l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. 

Visibilitat

Ara bé, per tal que el repte aconsegueixi el seu objectiu, que no és cap altre que obtenir visibilitat per poder així recaptar fons, López i els integrants que l’acompanyen en aquesta aventura volen que la iniciativa arribi a com més persones millor. Només així es podrà donar un cop de mà a les persones que pateixen aquesta malaltia, com per exemple la mare de la protagonista, actualment en tractament d’un càncer de mama.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150503_pedalade-olidarie-de-dellanca-1.htm