logo
Imprimir
08-06-2021 | 12:31hs
•BAIX EMPORDà

El Xalaro torna a Platja d'Aro amb divuit propostes pel públic familiar

La setena edició se celebra el 19 i 20 de juny amb El Pot Petit i Dàmaris Gelabert com a caps de cartell

La setena edició del festival Xalaro portarà a Platja d'Aro el cap de setmana 19 i 20 de juny divuit espectacles de música, circ, màgia, humor i instal·lacions interactives o gimcana per a tots els públics. Entre les propostes d'enguany del festival familiar, que torna després del parèntesi de l'any passat per la pandèmia, destaquen els concerts de Dàmaris Gelabert i El Pot Petiti les dues sessions de la proposta multidisciplinària Cabaret Xalaro.

Després de la suspensió de l'edició 2020 arran de la COVID-19, el consistori ha adaptat algun dels formats del Xalaro a la situació actual. Tot i que es manté la franja horària de tarda i vespre, s'amplien els escenaris més enllà del Passeig Marítim i la Platja Gran per esponjar les actuacions, i algunes a l'aire lliure, però amb aforament limitat i reserva prèvia d'entrades a entrades.platjadaro.com a partir d'avui (gratuïts, excepte Dàmaris Gelabert i El Pot Petit amb un cost de 2 euros que es destinaran a projectes socials) o bé al Punt d'Informació Turística que s'instal·larà a partir del 14 de juny a l'avinguda de S'Agaró de Platja d'Aro.

El festival ofereix divuit propostes de quinze companyies i artistes com els dibuixos en tres dimensions sobre el terra de Toni Ortiz; les instal·lacions interactives de Guixot de 8, Quiràlia, Tombs Creatius i Silent Disco Kids o l'animació musical itinerant de La Dinamo.

Els assistents també gaudiran de la màgia de Pere Rafart; la música de Dàmaris Gelabert i El Pot Petit (en cadascun d'aquests concerts en Xalarí, la mascota del turisme familiar del municipi, té una gran sorpresa preparada per a tots els públics); l'humor de José Luis Redondo; i les propostes circenses de Duo Laos, KariKarol, La Fem Fatal i Yldor Llach.

També es pot gaudir de la gimcana On és en Xalarí?, tot recorrent els punts més emblemàtics de Platja d'Aro.

El Xalaro és una de les cinc propostes musical de l'estiu al municipi juntament amb el 24è Festival Nits de Jazz; el 8è Desemboca Rock'n'Roll Festival; la 38a Cantada d'Havaneres i el 9è FestiSurf Costa Brava. També hi haurà sardanes i havaneres en petit format, i les actuacions musicals de les Festes Majors de S'Agaró (del 15 al 18 de juliol), Platja d'Aro (de l'11 al 15 d'agost) i Castell d'Aro (del 6 al 12 de setembre).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150501_elxalarotornaaplatjadaroambdivuitpropo-te-pelpublicfamiliar-1.htm