logo
Imprimir
08-06-2021 | 11:49hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Més de 650 alumnes d’Olot participen en el projecte Viles Florides

Enguany han participat en el projecte educatiu un total de vuit escoles de la capital garrotxina

El projecte Viles Florides s’ha instal·lat per cinquè any consecutiu a les escoles d’Olot. En concret, aquest any un total de 658 alumnes d’entre 6 i 12 anys de vuit centres educatius del municipi -l’Escola del Pla de Dalt, l’Escola Pia, l’Escola Petit Plançó, l’Escola Malagrida, l’Escola de Sant Roc, l’Escola El Morrot, l’Escola Bisaroques i el Cor de Maria- han participat d’aquestes sessions organitzades per l’Ajuntament d’Olot, que ha comptat amb el suport de Viles Florides. 

Avui, dimarts, es posa el punt final d’una nova edició, concretament amb una sessió dirigida als 52 alumnes de quart de Primària de l’Escola Pla de Dalt. Com cada any, la iniciativa ha anat augmentant el nombre de participants així com les activitats proposades, amb l’objectiu d’implicar els i les alumnes en la millora i el manteniment dels espais verds i enjardinats de la ciutat. A diferència dels anys anteriors, a causa de la pandèmia de la Covid-19, tota l’activitat s’ha realitzat fora de l’aula. En concret, s’han fet xerrades i parts pràctiques, on s’han dividit els alumnes en dos grups: mentre uns trasplantaven una flor per endur-se a casa, els altres feien una actuació de millora de l’entorn de la seva escola. 

El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, ha ressaltat la bona resposta que des de l’inici ha evidenciat la iniciativa entre l’alumnat. De fet, des de l’any 2015 Olot gaudeix del màxim guardó de Viles Florides, les 4 flors d’honor. La capital garrotxina forma part del conjunt de 137 municipis reconeguts per la seva tasca de millora de l’espai urbà. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150500_me-de650alumne-dolotparticipenenelprojectevile-floride--1.htm