logo
Imprimir
08-06-2021 | 11:36hs
•LA GARROTXA

El mercat setmanal tornarà properament a la Plaça Major de Sant Joan després de l'enquesta participativa

Així doncs, 127 persones van optar per tornar el mercat setmanal a la Plaça Major

El mercat setmanal de Sant Joan es traslladarà de nou a la Plaça Major després de l'enquesta participativa feta entre els veïns de Sant Joan les Fonts aquest mes de maig. El que es mantindrà és el dia: seguirà en dimarts com fins ara. El canvi de lloc serà una realitat en els propers mesos, un cop s'estudiï la nova ubicació de les parades.

Aquesta decisió arriba després que aquestes dues opcions fossin les més votades entre els 222 participants d'aquesta enquesta, sumant el seu format virtual o presencial amb l'urna que hi havia a l'ajuntament i que fins i tot s'havia traslladat al mateix mercat per conèixer l'opinió directa dels seus usuaris.

Així doncs, 127 persones van optar per tornar el mercat setmanal a la Plaça Major (on s'havia fet anys enrere) mentre que 95 es va decantar per mantenir l'espai actual, a l'avinguda Francesc Caula. Aquests resultats s'intercanvien quan es responia sobre el dia: 95 vots apostaven pel canvi a diumenge mentre 127 demanaven mantenir el dia actual. 108 persones han votat de manera presencial i 114 per l'enquesta web.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150499_elmercat-etmanaltornaraproperamentalaplacamajorde-antjoande-pre-delenque-taparticipativa-1.htm