logo
Imprimir
07-06-2021 | 12:17hs
•+ NOTíCIES

Més de 100 persones han participat aquest curs 2020-21 en el projecte Xarxa Tallers amb Famílies impulsat per l'Ajuntament de Salt

La proposta té la voluntat de sumar esforços i treballar conjuntament per la inclusió de les famílies a la vida activa de l'escola i millorar l'èxit educatiu dels infants

El projecte Xarxa Tallers amb Famílies (XTF) impulsada per l'Ajuntament de Salt i gestionada per l'entitat Vincle ha comptat aquest curs 2020-21 amb la participació de 114 persones. Concretament enguany s'han dut a terme 22 sessions sobre àmbits diferents com l'alfabetització digital, esport, català o manualitats. L'acte de cloenda es va dur a terme aquesta darrera setmana l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

La XTF és un projecte comunitari de treball en xarxa que va néixer el curs 2012-13 i que integra diverses àrees, institucions i entitats del municipi de Salt i té la voluntat de sumar esforços i treballar conjuntament per la inclusió de les famílies a la vida activa de l'escola i millorar l'èxit educatiu dels infants.

Els tallers es realitzen dintre dels centres educatius, en horari lectiu, i malgrat les dificultats i els protocols vigents per la Covid-19, l'Ajuntament ha planificat les trobades posant a disposició nous espais (fora de l'escola) perquè es poguessin desenvolupar amb normalitat.

Com va novetat d'aquest curs cal destacar que s'han reforçat els tallers d'alfabetització digital, el "Cliquem", atenent les necessitats detectades durant la pandèmia.

El projecte forma part del Servei de Coordinació i Gestió del Punt de Suport al Voluntariat de l'Ajuntament de Salt; gestionat per l'Associació per la Recerca i Acció Social- VINCLE. Aquest servei, a banda del Punt de Suport al Voluntariat (PSV) i de la Xarxa Tallers amb Famílies (XTF), s'encarrega de dinamitzar i assessorar a les AFA's del municipi i dona suport i assessorament als centres educatius i entitats socials.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150445_me-de100per-one-hanparticipataque-tcur-2020-21enelprojectexarxataller-ambfamilie-impul-atperlajuntamentde-alt-1.htm