logo
Imprimir
04-06-2021 | 14:57hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per robatori amb intimidació

L’arrest es va fer gràcies a l’avís de les víctimes, que van veure els presumptes autors del robatori ocorregut la matinada anterior

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir dues persones per haver robat un telèfon mòbil fent ús de la violència i amb intimidació al carrer de Campcardós. Al voltant de les 12 h, la centraleta de la Policia va rebre una trucada de dos ciutadans informant que acabaven de veure els joves que la matinada anterior els havien robat un dispositiu iPhone.

La patrulla de proximitat del barri es va apropar al lloc de l’avís i, després de parlar amb les víctimes, va facilitar la informació del cas a la resta d’unitats policials, iniciant la recerca. Gràcies a les descripcions facilitades pels dos ciutadans, agents no uniformats van localitzar els presumptes autors del delicte al carrer del Riu Güell.

Un cop fetes les comprovacions, es va detenir un jove de 26 anys i veí de Salt i un altre de 35 anys i veí de Girona com a autors d’un robatori amb violència. Tots dos tenien antecedents policials. Els fets s’havien produït la matinada anterior quan els denunciants es trobaven al carrer de Campcardós dins d’un vehicle. Els detinguts s’hi van apropar i van robar un telèfon mòbil de l'interior del cotxe després d'amenaçar els dos ocupants i de danyar el vehicle.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150341_lapoliciamunicipaldegironadetedue-per-one-perrobatoriambintimidacio-1.htm