logo
Imprimir
04-06-2021 | 11:19hs
•ALT EMPORDà

S’inicien les obres de construcció d’un aparcament municipal al carrer Albera

Aquesta setmana han començat els treballs que s’allargaran durant els pròxims mesos i que tenen com a objectiu millorar la mobilitat i l’accessibilitat al municipi

Amb la voluntat d’incrementar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes del nucli antic i oferir més alternatives d’estacionament al municipi, l’Ajuntament de La Jonquera ha impulsat el projecte constructiu d’un aparcament municipal al carrer Albera. Les obres d’adequació de l’espai han començat aquesta setmana i es preveu que s’allarguin durant els pròxims mesos.

El projecte, que tindrà un cost d’1.025.989,64 euros, neix de la voluntat municipal de donar una solució a l’actual configuració de carrers del nucli antic, generalment molt estrets, i al creixement continu de la circulació rodada. Actualment, aquests dos fets interrelacionats dificulten sobre manera l’esponjament del nucli antic i el pas dels vianants. «L’aparcament al carrer Albera vol donar resposta a la llarga demanda veïnal d’habilitar més places d’aparcament al municipi i alhora busca incrementar el benestar i la qualitat de vida dels veïns i les veïnes de la zona. El projecte sorgeix del nostre compromís amb els jonquerencs i les jonquerenques per millorar les instal·lacions, els equipaments i els espais del nostre poble. Recentment, vam inaugurar la plaça Sangtraït, un projecte important pel municipi, i ara donem el tret de sortida a una altra obra de gran rellevància», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150335_-inicienle-obre-decon-trucciodunaparcamentmunicipalalcarreralbera-1.htm