logo
Imprimir
02-06-2021 | 12:44hs
•LA GARROTXA

Besalú omple el juny de visites guiades patrimonials

Des de l’Ajuntament impulsen les activitats ‘Descobreix el Besalú Medieval’ i ‘Un Passeig pel Call’

La vila comtal de Besalú donarà la benvinguda a l’estiu -o acomiadarà la primavera, depèn de com es miri- apostant per una de les activitats amb més solera els últims temps, les visites guiades. En aquest sentit, l’Ajuntament ha impulsat dues activitats ‘Descobreix el Besalú Medieval’ i ‘Un Passeig pel Call’, per tal de donar a conèixer en els visitants el ric valor patrimonial del municipi. 

Amb relació a la proposta ‘Descobreix el Besalú Medieval’ es farà els dilluns, dimecres, divendres i diumenge en català, mentre que els dimarts, els dijous i els dissabtes les visites es faran en llengua castellana. En tots els casos, l’activitat s’iniciarà a les dotze del migdia i s’allargarà uns 75 minuts, amb una visita completa al poble. El seu cost és de 5 euros per persona. 

Pel que fa a la visita ‘Un Passeig pel Call’, aquesta es farà els dimarts, dijous i dissabtes en català, mentre que els dilluns, dimecres, divendres i diumenges les explicacions seran en castellà. En aquest cas, començarà a les cinc de la tarda i l’itinerari resseguirà el barri jueu de la vila comtal durant mitja hora, amb un cost de 2,5 euros. 

En tots dos casos, les places són limitades seguint les restriccions pròpies de la pandèmia de la Covid-19, mentre que els menors de 12 anys tindran l’entrada gratuïta. Per sol·licitar més informació o per realitzar la reserva, els interessats han de contactar amb l’Oficina Municipal de Turisme (tlf. 972 59 12 40).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150188_be-aluompleeljunydevi-ite-guiade-patrimonial--1.htm