logo
Imprimir
02-06-2021 | 10:04hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva distingirà el millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva durant el curs 2020-2021

L'acte de reconeixement consistirà en un diploma acreditatiu a l'escola

El Consell Comarcal de la Selva distingirà el millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva del curs 2020-2021 el proper dimarts, dia 8 de juny. Es tracta d'un acte de reconeixement al millor treball d'emprenedoria als instituts de la comarca que hi han participat durant aquest curs.

Aquest reconeixement pretén fer palès el talent jove que hi ha a la comarca i trobar el millor treball d'emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva. Al mateix temps, també vol destacar els valors que comparteixen tant els estudiants com els emprenedors, que són la innovació, la millora contínua, l'excel·lència, la recerca del coneixement, l'esforç i el sacrifici.

Les valoracions finals es faran a través de l'Instagram live el mateix dia 8 de juny, a les dotze del migdia. L'acte, que es farà des d'El Centre Eix de Negoci de la Selva, comptarà amb el conseller d'Empresa i Ocupació de l'ens comarcal i els tècnics del Servei d'Empresa.

En aquesta primera edició hi han participat l'institut de Santa Coloma de Farners, l'Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l'institut Campalans d'Anglès, l'institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l'institut d'Hostalric-Breda Vescomtat de Cabrera. Tots aquests centres han competit en una única categoria.

L'acte de reconeixement consistirà en un diploma acreditatiu a l'escola.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150186_elcon-ellcomarcaldela-elvadi-tingiraelmillortreballdemprenedoriaal-in-titut-dela-elvadurantelcur-2020-2021-1.htm