logo
Imprimir
31-05-2021 | 21:26hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Olot programa quatre nous balls de la faràndula per Corpus per l'alta demanda d'entrades

Els primers a poder aconseguir plaça seran els de la llista d'espera oberta la setmana passada

Olot ha afegit quatre nous balls de la faràndula per Corpus per l'alta demanda d'entrades. Després de la venda en pocs minuts de les 1.184 localitats previstes pels quatre balla inicialment previstos pel 5 i 6 de juny,
l'Ajuntament d'Olot d'acord amb la Comissió de la faràndula, han decidit ampliar el nombre de ballades per donar resposta a l'interès i la il·lusió de la ciutadania per veure els Gegants, Nans i els Cavallets de la ciutat tot complint amb la normativa contra la covid-19.

Dels quatre balls inicials s'ha passat a vuit, fet que suposarà doblar el nombre de localitats disponibles. Hi ha dues noves sessions el dissabte 5 de juny al matí i dues més el diumenge a la tarda. La plaça Major tindrà aforament limitat i no es podrà entrar ni sortir del recinte durant els balls.

Per obtenir les noves entrades disponibles, les persones inscrites a la llista d'espera oberta la setmana passada rebran un correu electrònic amb un codi per poder gestionar i adquirir-les gratuïtament. Podran fer-ho a partir d'aquest dimarts 1 de juny a les 10 del matí i es podran escollir les entrades per a qualsevol de les noves sessions, amb un màxim de quatre per usuari.

El codi tindrà validesa fins aquest dijous 3 de juny a les 10 del matí, quan quedarà desactivat i totes les localitats que quedin disponibles es tornaran a posar a disposició del públic general a través de la web d'Olot Cultura.

Amb aquests nous balls, les 600 persones de la llista d'espera podran veure ballar els gegants i es calcula que en quedaran 600 més per oferir.

Aquest serà el primer cop en la història que la faràndula surt a ballar més d'una vegada i el retorn després del parèntesi forçat per la pandèmia. La cita servirà també per estrenar les novetats que van introduir-se l'any passat al Protocol de la Faràndula. Així, els Cabeçuts i Cavallets acompanyaran per primer cop els Gegants i el Cap de Lligamosques a la plaça Major d'Olot.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/150007_olotprogramaquatrenou-ball-delafarandulapercorpu-perlaltademandadentrade--1.htm