logo
Imprimir
26-05-2021 | 21:26hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Olot esgota en minuts les 1.200 entrades per als balls de la faràndula per Corpus

S'han previst quatre ballades i una de les sessions es retransmetrà en directe per ràdio i televisió

Olot ha exhaurit en pocs minuts les prop de 1.200 entrades per als balls de la faràndula per Corpus. A les 6 de la tarda s'ha obert la reserva de les localitats per a les quatre sessions de les ballades, que tindran lloc el cap de setmana del 5 i 6 de juny a la plaça Major, i s'han esgotat en molt poca estona.

L'Ajuntament ha obert el màxim autoritzat pel Procicat, 1.184 places, segons l'aforament permès a la plaça, i puntualitza en cap cas s'han fet reserves prèvies.

Preveient l'alta demanda d'entrades, el consistori va acordar amb la Comissió de la faràndula la celebració, de forma excepcional, de quatre ballades. I, perquè la tradició arribés a tothom, Ràdio Olot i Olot Televisió retransmetran en directe de la ballada del diumenge 6 de juny a les 12 del migdia.

"Lamentem que, a conseqüència de la pandèmia de la COVID, no tothom que ho desitjava pugui seguir el ball en directe des de la Plaça Major, especialment els més petits", assenyala l'Ajuntament en un comunicat en què demana a qui no hi pugui assistir que retorni les entrades a Can Trincheria.

En aquest sentit, ha obert una llista d'espera per a les entrades que es retornin. Per formar-ne part, cal enviar un correu electrònic a farandula@olot.cat amb les dades personals i el nombre d'entrades que es voldrien, amb un màxim de quatre.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149785_olote-gotaenminut-le-1200entrade-peral-ball-delafarandulapercorpu--2.htm