logo
Imprimir
25-05-2021 | 15:59hs
•LA GARROTXA

Els veïns dels pisos Xocolata de Sant Joan les Fonts voten batejar la seva plaça com a 'Plaça de les Cultures'

En total han votat 31 veïns i ho han fet en aquest sentit: 18 s'han decantat per Plaça de les Cultures mentre que 13 ho han fet per la segona opció, Plaça de Xocolata

La votació entre els veïns dels pisos Xocolata que s'ha fet aquest diumenge i dilluns ha acabat amb l'elecció de Plaça de les Cultures com a nou nom oficial d'aquest espai que fa de nexe i punt de trobada entre els seus habitants. En total han votat 31 veïns i ho han fet en aquest sentit: 18 s'han decantat per Plaça de les Cultures mentre que 13 ho han fet per la segona opció, Plaça de Xocolata.

La voluntat de posar nom a aquest espai va sorgir en el 'Quedem a la Plaça?' del passat 13 de maig. Des d'aleshores, ja s'ha fet aquesta enquesta participativa per implicar als veïns i veïnes. La decisió s'acata i a nivell de govern local ja es passa a encarregar la placa que identificarà aquest espai amb aquest nom. L'urna per recollir els vots es va ubicar a la futura Plaça de les Cultures diumenge i dilluns a l'Ajuntament.

L'únic punt que per ara no es podrà executar és fer una trobada veïnal en què cadascú pugui portar plats del seu país d'origen i reforçar els lligams. Serà l'evolució de la pandèmia i el retorn a la normalitat el que farà que es pugui fer aquesta trobada més endavant.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149721_el-vein-del-pi-o-xocolatade-antjoanle-font-votenbatejarla-evaplacacomaplacadele-culture--1.htm