logo
Imprimir
21-05-2021 | 21:19hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Olot lliura els premis ‘Joves i Més, 2021’

El Saló de Sessions de l’Ajuntament ha acollit avui l’acte de reconeixement a 10 joves de la ciutat

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit avui l’entrega de premis de ‘Joves i Més, 2021’, uns guardons que enguany han celebrat la seva desena edició. Impulsat per l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot amb la col·laboració de l’empresa Rocatomba, aquest reconeixement té l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels i les alumnes de quart d’ESO de la ciutat en l’àmbit escolar, així com valorar el seu esperit d’emprenedoria i la seva coherència i compromís amb la ciutat i la Garrotxa. 

En les seves vuit edicions anteriors -la novena convocatòria, que havia de tenir lloc l’any passat, no es va poder celebrar a causa de la situació pandèmica del moment- s’ha reconegut l’actitud i dedicació d’una vuitantena joves de la ciutat i la comarca. Amb relació a aquest any, el jurat es va reunir el passat 12 de maig i van posar de manifest l’excel·lent nivell de tots els participants i la dificultat que havia suposat escollir els 10 guanyadors i guanyadores entre els 24 que s’havien presentat. 

Finalment, els vencedors i les vencedores d’aquesta edició han estat els següents alumnes: Joana Amat (INS Bosc de la Coma); Núria Danés (INS-ESC Cor de Maria); Agnès De Bolós (INS-Escola Pia); Noa López (INS-ESC Cor de Maria); Martina Moliné (INS-Escola Pia); Martina Pla (INS Bosc de la Coma); Jordi Puxeu (INS-Escola Pia); Ciro José Raviña (INS La Garrotxa); Júlia Soler (INS Montsacopa) i Martina Ventura (INS La Garrotxa). Tots ells han assistit a l’acte d’entrega dels premis, que a causa de la situació actual marcada per la Covid-19 ha tingut aforament limitat. Durant l’esdeveniment, han intervingut Clàudia Jané, representant dels i les joves escollides durant el curs 2018-19; Mariona Camps, regidora d’Educació i Joventut, i Pep Berga, alcalde d’Olot. Els joves premiats han signat el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat.

Estada al Pirineu

Els alumnes guanyadors gaudiran d’una estada lúdico-educativa de cinc dies, del 23 al 27 d’agost, a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus, a les Planes de Son, on estaran acompanyats per un monitor. El premi inclou les despeses de viatge, l’estada i la manutenció.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149573_olotlliurael-premi-jove-ime-2021-2.htm