logo
Imprimir
19-05-2021 | 16:02hs
•ANDORRA

Andorra Telecom afegeix nous canals a tots els paquets de televisió sobre fibra òptica

Aquests canals ja estan disponibles per a tots els paquets i es recomana als usuaris que reiniciïn el descodificador en cas de que encara no els tinguin activats

Andorra Telecom ha afegit sis nous canals a tots els paquets de televisió sobre fibra òptica, inclosa la Televisió Mini. Els canals que avui s’incorporen són France Info, Gulli, BeMad, DKiss, TreceTV i TEN.

Aquests nous canals, que tenen una àmplia varietat de temàtiques com la programació infantil, els informatius o l’entreteniment, complementen l’oferta de canals dels que actualment ja disposen els clients de la Televisió Mini, on destaquen GolTV, ParamountCH, Discovery Max o Divinity a més de la resta de canals de la TDT en alta definició (HD).

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom destaca la manera en com s’ha decidit quins canals havien de formar part d’aquesta ampliació: “Volíem que els canals que afegíssim fossin rellevants i per això vam fer una enquesta als nostres clients. Fruit d’aquesta enquesta em seleccionat els canals que més clients ens han demanat, de manera que puguem augmentar la seva satisfacció sobre el servei de televisió”

Aquests canals ja estan disponibles per a tots els paquets i es recomana als usuaris que reiniciïn el descodificador en cas de que encara no els tinguin activats.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149436_andorratelecomafegeixnou-canal-atot-el-paquet-detelevi-io-obrefibraoptica-1.htm