logo
Imprimir
19-05-2021 | 12:39hs
•BESALú, VILA COMTAL

Les reserves de la pista de tenis de Besalú, a cop de clic

Mitjançant l’aplicació ReservaPlay es pot desenvolupar una reserva de manera ràpida i senzilla

Ja fa temps que la societat s’ha hagut d’adaptar a la nova realitat dictada per la pandèmia de la Covid-19, accelerant al seu torn processos que tot i que ja existien, és ara quan han esdevingut unes tasques absolutament normalitzades entre la ciutadania. 

Un exemple el trobem a la vila comtal de Besalú, que ha impulsat el servei en línia per a reservar les pistes de tenis del municipi. En concret, la gestió es pot desenvolupar mitjançant l’aplicació especialitzada ReservaPlay, a través de la qual els usuaris i usuàries podran reservar la pista d’una manera fàcil, intuïtiva i ràpida. 

Per formalitzar-ho, els passos són senzills. L’App, creada per Softneos i focalitzada en gestionar les serves i els campionats de clubs i equipaments esportius, amb el tenis i el pàdel com a eixos vertebradors, es pot descarregar per a Android o iOS, i a partir d’aquí els clients han de seguir les senzilles pautes per poder segellar la reserva. Pel que fa als socis d’aquesta instal·lació situada al Passeig Francesc Cambó, trobaran les seves respectives dades d’accés al seu correu electrònic de contacte.

Descarrega’t l’APP :

APP Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite

APP iOS:

https://itunes.apple.com/es/app/reservaplay/id1068246588?mt=8




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149425_le-re-erve-delapi-tadeteni-debe-aluacopdeclic-1.htm