logo
Imprimir
18-05-2021 | 19:08hs
•BAIX EMPORDà

Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones que acabaven de cometre tres furts a establiments comercials de La Bisbal d'Empordà

Els detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a dependències policials amb l'obligatorietat de comparèixer davant el jutge quan siguin requerits

Els Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir el dia 14 de maig, dos homes i una dona, d'edats compreses entre 24 i 52 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Terrassa, com a presumptes autors de tres delictes de furt.

Els mossos van saber que el dia 14 de maig, pels volts de les 09.45 hores, una persona hauria robat productes d'un supermercat ubicat al carrer Aigüeta de la Bisbal.

Immediatament els agents es van desplaçar al lloc per comprovar els fets. En arribar-hi van saber que la persona havia pujat a un vehicle ocupat per dos homes que l'esperaven a l'exterior i havien fugit direcció Girona.

Amb la descripció del cotxe es va iniciar una recerca, i poc després una patrulla el va localitzar a pocs metres d'un altre supermercat de la mateixa zona. També van veure que hi pujava una persona que sortia d'un establiment i marxava direcció Palafrugell.

Els policies van interceptar el vehicle, van identificar i escorcollar els tres ocupants, als quals els hi van localitzar unes tisores, que podrien ser utilitzades per retirar els dispositius d'alarma dels productes. També van veure que un dels homes portava una malla de ciclista sota la roba per ocultar els possibles objectes robats.

Dins del maleter del cotxe hi van trobar multitud de productes dels quals els seus ocupants no van poder acreditar-ne la procedència, però els mossos van saber que havien estat sostrets en tres establiments comercials de la zona. Davant les evidències, els passatgers del turisme van quedar detinguts.

Els detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a dependències policials amb l'obligatorietat de comparèixer davant el jutge quan siguin requerits.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149374_el-mo-o-de-quadradetenentre-per-one-queacabavendecometretre-furt-ae-tabliment-comercial-delabi-baldemporda-2.htm