logo
Imprimir
14-05-2021 | 15:49hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt continua millorant la ventilació dels espais amb serveis municipals

Durant les darreres setmanes s'han instal·lat dos recuperadors de calor a l'Oficina d'Habitatge i sis purificadors d'aire al local que comparteixen Promoció de la Ciutat i l'Espai Municipal d'Ocupació

L'Ajuntament de Salt continua fent una avaluació de la ventilació natural dels edificis on hi ha situats serveis municipals i durant les darreres setmanes s'ha actuat en dos espais on s'han detectat mancances de ventilació natural.

En aquest sentit, a l'Oficina Municipal d'Habitatge s'han instal·lat dos recuperadors de calor horitzontals que permeten fer la ventilació del local de forma mecànica i s'ha canviat la serralleria per incorporar elements practicables per facilitar la ventilació natural.

D'altra banda, al local que comparteixen Promoció de la Ciutat i l'Espai Municipal d'Ocupació s'han situat sis purificadors que incorporen filtres d'alta eficiència, capaços de retenir partícules tan petites com virus, bacteris, pol·len o microorganismes.

La inversió conjunta de totes les intervencions ha estat de 38.600 euros.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/149244_lajuntamentde-altcontinuamillorantlaventilaciodel-e-pai-amb-ervei-municipal--2.htm