logo
Imprimir
03-05-2021 | 19:29hs
•BESALú, VILA COMTAL

Gironell i Codina presenten el llibre infantil ‘Un talp al meu jardí’ a Cal Tronc

L’acte tindrà lloc a Besalú aquest divendres a la tarda i els autors signaran exemplars de l’obra

Aquest pròxim divendres, dia 7 de maig, el pati de Cal Tronc de Besalú esdevindrà l’escenari de la presentació del llibre ‘Un talp al meu jardí’, un acte que comptarà amb la participació de l’autor de l’obra, l’escriptor i periodista besaluenc Martí Gironell, i la il·lustradora de la publicació, Coaner Codina. 

En concret, l’esdeveniment tindrà lloc a les sis de la tarda, i a banda de donar a conèixer el nou llibre també hi haurà la possibilitat d’aconseguir la signatura dels seus respectius creadors. El llibre, de la col·lecció Baobab pertanyent a l’editorial Estrella Polar, està dirigit a menuts de 3 a 5 anys i compta amb un total de 32 pàgines.

Un viatge mediambiental

L’obra ofereix als més petits un viatge sota terra -no hem d’oblidar la naturalesa del protagonista- per tal de conèixer i cuidar l’entorn que ens envolta. En aquest sentit, l’argument gira al voltant d’en Felip, un talp que apareix al jardí de la casa de dos nens, en Quim i el seu germà petit, en Pep. L’animaló els explica que fa molta estona que corria pels túnels i les galeries que havia fet sota terra i que no aconseguia trobar el camí de tornada cap a casa. El motiu? Que tots els forats tenien alguna trampa amagada. Veient aquesta situació, els dos petits el volen ajudar, i per fer-ho hauran d’aventurar-se a baixar sota terra, on viuran una gran aventura subterrània en un món que els farà entendre com és d’important respectar-lo.

Escriptor prolífic

No és la primera vegada que Gironell s’endinsa en el món de la literatura infantil, ja que el 2015 va publicar el conte ‘El nen dibuixat’. Llicenciat en Filologia Anglesa i Periodisme, el garrotxí és conegut per la seva reeixida trajectòria com a escriptor amb obres reconegudes i premiades com ‘La força d’un destí’ (2018), ‘La venjança del bandoler’ (2008) o ‘El pont dels jueus’ (2007). 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/148694_gironellicodinapre-entenelllibreinfantiluntalpalmeujardiacaltronc-1.htm