logo
Imprimir
29-04-2021 | 16:37hs
•LA SELVA

Un alumne de l’Institut de Vidreres apunyala a una professora amb un ganivet

La docent ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, però la seva vida no corre perill

Un alumne de l’INS Vidreres, a la comarca de la Selva, ha apunyalat aquest dijous a una professora del centre educatiu amb un ganivet, provocant una ferida al coll a la víctima. Tal com assenyalen les primeres informacions, el menor, de 15 anys, havia estat expulsat del centre recentment i, de fet, avui era el dia de la seva reincorporació a les classes. 

Els fets han tingut lloc al voltant de la una del migdia, quan l’estudiant ha agredit a la professora a l’interior de l’aula. La víctima, que no ha patit ferides greus, ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona per precaució, tot i que la seva vida no corre perill. En concret, el tall fruit de l’atac era d’un centímetre, i la docent ha necessitat assistència psicològica després de patir l’agressió.

Pel que fa a l’agressor, ha pogut ser detingut poca estona després per agents de la Policia Local al pati del mateix institut vidrerenc. En aquests moments, el noi es troba a les dependències dels Mossos d’Esquadra a Santa Coloma de Farners, a l’espera de passar a disposició de la Fiscalia de Menors. L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha lamentat els fets i ha assenyalat que els Mossos d’Esquadra n’han assumit la investigació per tal d’esclarir el succés.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/148541_unalumnedelin-titutdevidrere-apunyalaaunaprofe-oraambunganivet-1.htm