logo
Imprimir
26-04-2021 | 15:23hs
•EL RIPOLLèS

Els dies 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de maig se celebraran els actes per commemorar Sant Eudald 2021 a Ripoll

Les activitats seran principalment d'àmbit diürn i amb diverses mesures de seguretat i higiene per evitar contagis de Covid-19

Els dies 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de maig se celebraran un seguit d'actes per commemorar Sant Eudald 2021 a Ripoll. L'any passat, la pandèmia va provocar que la festivitat hagués de ser confinada i en aquesta ocasió, tot i que no es pot celebrar una Festa Major com a tal, la Comissió de Festes i l'Ajuntament de Ripoll han decidit proposar un seguit d'activitats.

S'estan acabant de programar i tancar alguns d'aquests actes, i quan estiguin tots pautats, es difondrà el cartell complet. Per ara, es pot avançar que serà una programació de quilòmetre 0, amb actes per a totes les edats i amb la incorporació d'elements d'innovació tecnològica. Les activitats seran principalment d'àmbit diürn i amb diverses mesures de seguretat i higiene per evitar contagis de Covid-19.

Des de la Comissió i l'Ajuntament s'estarà pendent de totes les mesures i normativa vigent per part del Procicat, per poder adaptar els actes a la situació que es doni. Per tant, aquests podrien patir canvis en cas que la normativa ho requerís. Es demana gaudir de tots els esdeveniments amb la màxima prudència, passant-ho bé però amb responsabilitat. S'intentarà que aquesta versió de Sant Eudald pugui ajudar als sectors de l'hostaleria, la restauració i el comerç de la vila, que han estat castigats per la crisi de la pandèmia.

Per ara, ja es pot desvetllar el cartell d'aquests actes, creat per Roser Alabau, qui va ser la guanyadora de la votació del cartell de Festa Major l'any passat, que es va realitzar virtualment.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/148337_el-die-7891011i12demaig-ecelebraranel-acte-percommemorar-anteudald2021aripoll-1.htm