logo
Imprimir
18-11-2021 | 08:51hs
•TARRAGONA

Voluntaris CaixaBank entreguen 36 roses de Sant Jordi naturals i rosers a gent gran i persones amb discapacitat

A les comarques tarragonines, s'entregaran roses a 3 residències i fundacions de Valls, Tarragona i Riudoms

El Programa de Voluntariat CaixaBank té com un dels seus eixos transversals l'atenció a col·lectius de la tercera edat o amb diversitat funcional per tal de millorar la seva qualitat de vida. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Associació de Voluntaris CaixaBank a Tarragona entrega 36 roses naturals i als residents de tres centres de les comarques tarragonines, celebrant la diada de Sant Jordi amb gent gran i amb persones amb discapacitat.

En concret, els voluntaris han entregat roses a les residències Alba (Valls), la Parròquia de Sant Fructuós (Tarragona) i la Residència l'Onada, de Riudoms, on s'han entregat rosers als seus usuaris.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha afirmat sentir-se "orgullós del compromís, l'esperit de solidaritat i l'extraordinari suport del voluntariat CaixaBank a col·lectius com els de la gent gran o amb discapacitat". A més, ha destacat la gran tasca que fan fundacions com l'Associació Alba per a la inclusió de persones amb algun grau de discapacitat.

En els últims anys, el Programa de Voluntariat CaixaBank a Catalunya ha fet entrega de més de 3.600 roses solidàries a persones en situació vulnerable a les diades de Sant Jordi, com a part de la seva funció social en favor de col·lectius en risc d'exclusió. best webinar software

Sobre la promoció del Voluntariat de CaixaBank

L'Acció Social és un dels pilars del Pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de CaixaBank dins del seu model de banca socialment responsable. A més del recolzament a la distribució d'ajudes econòmiques de la Fundació "la Caixa", Acció Social CaixaBank impulsa el voluntariat corporatiu a través del seu Programa de Voluntariat format per empleats en actiu de l'entitat i el seu grup, de la Fundació "la Caixa", de jubilats i prejubilats de totes dues organitzacions, així com d'amics, familiars i clients.

El 2020, la iniciativa va complir el seu quinzè aniversari de tasca solidària. En total, en l'últim any, al voltant de 4.600 persones compromeses han format part del voluntariat actiu de CaixaBank, participant en més de 4.250 activitats solidàries. A més, CaixaBank organitza la Setmana Social, en què es mobilitzen desenes de milers de voluntaris. Gràcies a tots ells, s'ha contribuït a ajudar més de 133.000 persones vulnerables en tot el país en matèria d'educació financera i inserció laboral, salut, pobresa infantil i altres.

Acció Social de CaixaBank i la Fundació "la Caixa" han organitzat una campanya de recollida de Fons per ajudar els bancs d'aliments, desbordats per la crisi del coronavirus, que ha superat els 3,4 milions d'euros.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut, l'entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servei als seus clients i a tota la societat en general.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000, pot fer costat a la Fundació "la Caixa" en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part de la seva Obra Social. La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per a tirar endavant els seus projectes.

CaixaBank és l'única entitat que ofereix microcrèdits a persones amb garantia personal i sense avals, a través de MicroBank, per a ajudar-los a impulsar els seus projectes

L'actuació responsable de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic. A més, Nacions Unides ha atorgat a les seves filials VidaCaixa i CaixaBank Asset Management, la màxima qualificació (A+) en inversió sostenible.

El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic. A més, Nacions Unides ha atorgat a l'entitat, a través de les seves filials VidaCaixa i CaixaBank Asset Management, la màxima qualificació (A+) en inversió sostenible.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/148233_voluntari-caixabankentreguen36ro-e-de-antjordinatural-iro-er-agentgraniper-one-ambdi-capacitat-2.htm