logo
Imprimir
15-04-2021 | 15:38hs
•BESALú, VILA COMTAL

L’escola bressol El Petit Comte de Besalú organitza una jornada de portes obertes

L’activitat arriba per partida doble: la primera es farà el dissabte dia 24 d’abril, mentre que l’altra es farà el divendres de la setmana següent, dia 30

L’escola bressol municipal El Petit Comte, ubicada a la vila comtal de Besalú, organitzarà aquest final d’abril un parell de jornades de portes obertes: la primera, tindrà lloc el dissabte dia 24 d’abril, mentre que la segona es farà el divendres de la setmana següent, dia 30. 

L’escola bressol ha promocionat l’activitat amb un lema clar i concís, “La curiositat de l’infant és el primer pas cap a l’aprenentatge”, i és per això que impulsa un acte que, això sí, es farà seguint els protocols de seguretat propis d’aquests temps pandèmics: qui hi vulgui assistir, caldrà que contacti amb antelació per poder rebre la visita personalitzada respectiva. 

En concret, les jornades de portes obertes es faran de 10h a 12h del matí, el dia 24, i de 17:30h a 19:30h, el 30. Per poder-hi assistir, cal que els interessats contactin amb el centre a través del telèfon 972 591 213, o bé que enviïn un correu electrònic a l’adreça petitcomte@besalu.cat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/147793_le-colabre-olelpetitcomtedebe-aluorganitzaunajornadadeporte-oberte--1.htm