logo
Imprimir
01-04-2021 | 13:15hs
•+ NOTíCIES

Salt commemora el Dia Internacional de l'Autisme amb activitats socioeducatives al carrer

L'Ajuntament de Salt, a través del Projecte Juguem?. Patis i Places, ha organitzat l'activitat 'Descobreix els Pictogrames' amb la participació de 50 nois i noies del municipi

El dia 2 d'abril es celebra el Dia Internacional de conscienciació de l'Autisme amb l'objectiu de promoure una societat inclusiva perquè les persones amb aquest trastorn neurològic puguin portar una vida plena i amb igualtat. És en aquest sentit que Salt, com a ciutat amiga de l'Autisme, ha volgut sumar-se als actes de commemoració mitjançant activitats socioeducatives adreçades als més joves.

L'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament de Salt, a través del Projecte Juguem?. Patis i Places, ha organitzat aquesta setmana l'acció 'Descobreix els Pictogrames', que s'ha dut a terme amb la participació de 50 infants d'entre 5 a 14 anys del municipi.

Per la primera tinent d'alcaldia i cap d'àrea de Serveis a les Persones, Margarita de Arquer, la iniciativa "ha servit perquè els més petits hagin pres consciència entorn als obstacles en què es troben les persones amb Autisme". I és que, per de Arquer, cal que el món local "aposti per assegurar la interacció social de tots els col·lectius i per la millora de la vida social dels nens i adults amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA)."

Juguem? Patis i Places és un projecte socioeducatiu que es porta a terme a Salt des de l'any 2006. L'Acció, impulsada i coordinada per l'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament de Salt, compta amb un miler d'infants que cada any participen en les activitats dinamitzades pel Juguem?, les quals tenen com a objectiu assegurar en el medi obert la convivència ciutadana i la cohesió social.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/147265_-altcommemoraeldiainternacionaldelauti-meambactivitat-ocioeducative-alcarrer-1.htm