logo
Imprimir
29-03-2021 | 10:22hs
•LA GARROTXA

Segon taller de costura a l’EMBA

L'objectiu és que cada persona es porti una tela d'un metre de cotó i una caixa de cosir bàsica (la màquina de cosir és opcional) per tal de dur a terme un projecte adaptat al nivell de cadascú

El proper dissabte 10 d'abril l'Escola Municipal de Belles Arts ha preparat un nou pessic creatiu, sessions curtes que busquen un objectiu concret, a diferència del que passa amb els cursos trimestrals. Es tracta d'una tarda de costura que es farà en horari de tarda, de 16.00 a 18.00.

L'objectiu és que cada persona es porti una tela d'un metre de cotó i una caixa de cosir bàsica (la màquina de cosir és opcional) per tal de dur a terme un projecte adaptat al nivell de cadascú. A banda de passar una tarda aprenent i agradable, el resultat serà teixir un petit regal fet per cada persona.

El preu del pessic creatiu és de 18€ i està obert a persones majors de 14 anys. En tot moment caldrà respectar les mesures adoptades per la prevenció de l'expansió de la pandèmia. Cal fer inscripció prèvia al correu info@escolabellesarts.cat en el transcurs d'aquesta setmana.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/147099_-egontallerdeco-turaalemba-1.htm