logo
Imprimir
26-03-2021 | 15:37hs
•ALT EMPORDà

Castelló d'Empúries destinarà 200.000 euros al Pressupost Participatiu

Es poden presentar propostes per a la quarta edició fins al 29 d'abril

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries destinarà 200.000 euros a la quarta edició del Pressupost Participatiu. Les propostes es poden presentar fins al 29 d'abril al web www.tutriescastello.cat, a les bústies habilitades a Castelló i a Empuriabrava o a les parades del mercat setmanal habilitada pel consistori.

Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana, ha convidat la ciutadania a participar activament de les diferents fases d'aquest procés, que dóna veu a la ciutadania i tira endavant iniciatives que els veïns troben necessàries per al municipi.

No hi ha límit d'edat en la presentació de propostes a finançar, i per tal que els projectes proposats siguin admesos han de complir requisits com ser de competència municipal, viables tècnicament o no superar els 200.000 euros, per exemple.

Les propostes recollides seran valorades pels serveis tècnics municipals, i un cop comprovat que compleixen els requisits, es faran públiques. Al juny hi ha previst el Fòrum Ciutadà de Priorització, una sessió participativa oberta a tots els veïns i veïnes per seleccionar un nombre determinat de projectes que seran els que finalment se sotmetran a votació popular.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/147027_ca-tellodempurie-de-tinara200000euro-alpre-upo-tparticipatiu-1.htm