logo
Imprimir
26-03-2021 | 14:06hs
•BAIX EMPORDà

Antoni Amat protagonitza la primera exposició de l'any a Castell d'Aro

Fins al maig el castell de Benedormiens acull "Unlimited-Temps i Art"

L'artista Antoni Amat protagonitza la primera mostra de l'any al castell de Benedormiens de Castell d'Aro. Es tracta d'"Unlimited - Temps i Art", que es podrà veure del 27 de març al 9 de maig. 

La segona exposició del cicle d’exposicions al municipi organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró inclou més de vint olis sobre tela o fusta d'un artista que ha exposat regularment a diverses ciutats dels Estats Units, França, Alemanya, Espanya i Itàlia, i participa en fires d'art tant nacionals com internacionals.

La inauguració serà dissabte 27 de març a les 7, moment en què també es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori. A partir de llavors, l'exposició es podrà visitar amb entrada lliure els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h).

Tot i la pandèmia, l'Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, s’ha proposat un calendari expositiu amb un mínim de vuit propostes en tres espais, ja que tant el Castell de Benedormiens com la Masia Bas són equipaments amb la possibilitat de garantir l’aforament adequat, i el Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull mostres escultòriques de gran format a l’aire lliure. Actualment i fins al 18 de juliol el parc acull la proposta temporal "De l’equilibri inestable als guardians dels somnis" de Martí Rom  i de manera permanent una peça de cadascun de les escultores i escultors que l’han precedit exposant al parc. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/147020_antoniamatprotagonitzalaprimeraexpo-iciodelanyaca-telldaro-1.htm