logo
Imprimir
25-03-2021 | 20:09hs
•ANDORRA

Ester Vilarrubla exposa a la Reina el model d’educació inclusiva d’Andorra

Es Reis d’Espanya visitaran el Col·legi espanyol María Moliner per conèixer de primera mà la comunitat educativa espanyola a Andorra

La visita ha continuat al migdia amb la reunió de treball que la Reina ha mantingut amb la Ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. La ministra ha exposat el model d’educació inclusiva als tres sistemes educatius del país i, de fet, ha presentat un vídeo explicatiu d’aquesta qüestió. Vilarrubla ha posat en relleu que el 95% dels alumnes amb discapacitat estan inscrits en escoles ordinàries, que, a més, segons les seves necessitats, reben reforç específic. Ester Vilarrubla també ha destacat que s’està treballant per arribar a un model universal d’aprenentatge.

La primera jornada de la visita clourà amb una reunió entre el Rei i el cap de Govern, i, posteriorment, un sopar ofert pels Coprínceps

Els actes oficials prosseguiran a les 17 hores amb la visita del Rei a l’Edifici Administratiu del Govern, la seu de l’Executiu del Principat, on tindrà una reunió privada amb Xavier Espot i, posteriorment, hi haurà una trobada institucional entre les delegacions dels dos països. El primer dia de la visita clourà amb el sopar ofert pels Coprínceps en un hotel de la capital.

L’endemà, els Reis d’Espanya visitaran el Col·legi espanyol María Moliner per conèixer de primera mà la comunitat educativa espanyola a Andorra. En l’últim dia de la visita, Ses Majestats també es desplaçaran al conjunt arquitectònic romànic de Santa Coloma i l’Espai Columba, on els rebrà la ministra Sílvia Riva. Finalment, es desplaçaran a Ordino, on hi ha previst el dinar ofert pel cap de Govern a l’Era de Casa Rossell, així com una visita a la Casa-Museu d’Areny Plandolit.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/146973_e-tervilarrublaexpo-aalareinaelmodeldeducacioinclu-ivadandorra-1.htm