logo
Imprimir
16-03-2021 | 10:14hs
•BESALú, VILA COMTAL

La Fira dels Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú s’ajorna el 2022

L’esdeveniment, inviable a causa de la pandèmia de la Covid-19, es farà els dies 26 i 27 de març de l’any vinent

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a l’Associació Acunç, Recerca i Divulgació a ajornar la Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú, prevista per aquest cap de setmana -20 i 21 de març-, a l’any vinent, concretament els dies 26 i 27 de març de 2022. L’esdeveniment, que des de fa uns anys s’emmarca dins la xarxa de Fires Pyrfer, destinarà per tant el treball fet fins ara de cara a l’edició d’enguany a la festivitat de l’exercici vinent. 

La decisió s’ha pres després de reunions prèvies entre l’Ajuntament de Besalú i el representant d’Acunç, Joel Amat. Així doncs, i observant l’evolució de la pandèmia, s’ha arribat al consens entre entitat i consistori d’ajornar la fira, que segons paraules de Fires Pyrfer, no perilla: “Tornarem a estar junts i a gaudir de les magnífiques obres, del ‘maremàgnum’ de forjadors, moviment, treball, eines, obres i entusiasme”. 

En el comunicat, també s’assenyala que des de Fires Pyrfer segueixen “treballant amb l’execució de les accions del projecte Poctefa Pyrfer Pirineus del Ferro, ja que a finals de l’any passat vam acabar l’adequació del Centre Molí Subirós com a espai de difusió del Patrimoni Industrial, de l’ús de l’aigua i de la unió entre Besalú i el ferro al llarg dels segles”. “Estem començant a treballar la senyalització de la Ruta dels elements principals”, conclou la nota informativa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/146569_lafiradel-forjador-iarti-te-delferrodebe-alu-ajornael2022-1.htm