logo
Imprimir
09-03-2021 | 10:27hs
•SALUT

Tornen a augmentar els ingressos als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, amb 50 pacients

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 20 persones, 4 més que fa 4 dies, i a Calella en sumen 30, 2 més

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies ha tornat a haver-hi un nou repunt. Actualment hi ha un total de 50 pacients ingressats, 6 més que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament és d'una persona.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 20 persones ingressades, 4 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 6 ingressos, 2 altes i cap defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 30 pacients, dos més que fa quatre dies: 21 són a l'hospital i altres 9 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l'Hospital de Calella s'han registrat 11 ingressos, 6 altes i 2 defuncions.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 9 pacients, un menys que en l'anterior recompte. En aquest centre, durant aquests darrers dies, hi ha hagut 2 ingressos, 2 altes, i una defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 198 persones ingressades per COVID, 10 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 61.047 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.950 persones, 7 més en relació a l'anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha tornat a disminuir, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 203, quan en l'anterior comunicat era de 223. A Blanes també ha disminuït i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 133, i en canvi en la darrera actualització era de 141.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/146248_tornenaaugmentarel-ingre-o-al-ho-pital-delacorporaciode-alutdeblane-icalellaamb50pacient--2.htm