logo
Imprimir
04-03-2021 | 13:22hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia de la Dona amb diverses activitats

La conferència "La igualtat i els feminismes al centre de la vida", organitzada pel departament d'Atenció a les Persones, centrarà els actes del 8M

El Consell Comarcal de la Selva celebrarà el Dia de la Dona el pròxim 8 de març amb la programació de diverses activitats que s'han organitzat des dels serveis d'atenció a les persones i el servei d'atenció a la ciutadania de l'ens selvatà.

Sens dubte, l'acte central que s'ha organitzat coincidint amb aquest dia -és la conferència que porta per títol "La igualtat i els feminismes al centre de la vida", a càrrec de Cristina Vila, sociòloga especialitzada en igualtat de gènere. Vila dissenya i implementa projectes de prevenció de violències masclistes i és la creadora del projecte "Cambia el cuento" www.cambiaelcuento.com.

La presentació d'aquesta conferència, que es farà a través de la plataforma Zoom, anirà a càrrec de la consellera d'Igualtat, Anna Belen Soto. Seguidament s'iniciarà la conferència, que està previst que tingui una durada d'una hora aproximadament. Un cop finalitzi, tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec de la mateixa consellera. L'acte finalitzarà amb la intervenció del conseller de Benestar Social, Francisco Jurado.

Aquelles persones que vulguin assistir a aquesta conferència Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86258585102?pwd=bnk2WmdjNy9pbmtmYTBLYTRSVFgvQT09

Aquest acte compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de la comarca, a excepció dels que tenen serveis socials propis.

La consultora de negocis digitals i especialista en eines i automatització Geni Ramos presentarà i dinamitzarà la IV Jornada Emprèn en Femení, que s'organitza des del departament de Serveis a la Ciutadania

Paral·lelament, el dimarts dia 9 de març, es farà la quarta jornada Emprèn en Femení a la Selva, que compta amb una convidada de luxe, la consultora de negocis digitals i especialista en eines i automatització, Geni Ramos. Aquesta jove maçanetenca serà l'encarregada de dinamitzar aquesta jornada, que començarà a un quart de deu del matí i s'allargarà fins a la una del migdia.

La sessió començarà amb un taller de ioga, presentat per @watermelontecuida. Seguidament es farà una conferència que porta per títol "6 eines imprescindibles per digitalitzar el teu negoci", que anirà a càrrec de la mateixa ponent. La darrera activitat abans de la pausa serà el "Taller pràctic de visibilitat en xarxes socials i publicitat online", presentat per @laconsultoriadigital.

La segona part de la jornada comptarà amb una sessió sobre "Hàbits per liderar el teu temps com a emprenedora", presentada per @ninjadeltiempo. Un cop finalitzi xerrada es farà una dinàmica en xarxa amb tots els participants. Uns minuts abans de la una del migdia es farà el tancament de la jornada d'aquest any i un brindis en línia.

Finalment, també des del mateix departament de serveis a la ciutadania s'ha organitzat una acció digital des de l'Oficina Jove amb motiu del #8DONES8M. Des de l'Oficina Jove de la Selva conviden a participar en l'acció prevista per al #8deMarç, tant a professionals de joventut, espais i equipaments juvenils com a joves dels municipis de la Selva.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/146056_elcon-ellcomarcaldela-elvacommemoraeldiadeladonaambdiver-e-activitat--1.htm