logo
Imprimir
16-02-2021 | 16:19hs
•POLíTICA

Paneque augura que 'el canvi començarà en els pròxims dies' després de la victòria socialista

En una carta als militants defensa "el dret" a presentar la candidatura d'Illa a la presidència

La diputada electa per Girona, Sílvia Paneque, assegura que "el canvi començarà en els pròxims dies" després de la victòria del PSC a les eleccions catalanes. "Tenim el dret a presentar la nostra candidatura amb Salvador Illa com a president, perquè hem estat l'opció que la ciutadania ha escollit majoritàriament. El canvi és estimar Catalunya sencera", diu Paneque en una carta adreçada a la militància en què reivindica que "és necessari que es reconegui el nostre dret guanyat a les urnes a presentar Salvador Illa com a president".

"Em consta que en aquestes eleccions molta gent ha escollit el vot del PSC perquè està terriblement cansada d'una situació de bloqueig i de divisió que no ens porta enlloc", indica, apuntant que els socialistes respondran a aquesta confiança fent política per "treballar per la unitat civil".

Això, diu, s'aconsegueix fixant com a prioritat "un mínim comú denominador" que passa per l'enfortiment de la salut i la recuperació social i econòmica.

A la carta, Paneque es mostra agraïda tant als votants com a tota la família socialista de la demarcació per la feina feta per aconseguir "aquest gran resultat electoral" que ha permès passar d'un representant a tres al Parlament. "Heu estat la peça clau que explica que siguem el partit que més ha pujat en representació a la nostra província", diu a la missiva.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/145391_panequeauguraqueelcanvicomencaraenel-proxim-die-de-pre-delavictoria-ociali-ta-1.htm