logo
Imprimir
14-02-2021 | 10:44hs
•LLEIDA

Oberts tots els col·legis electorals a la ciutat de Lleida

El paer en cap agraeix la responsabilitat dels ciutadans en facilitar la normalitat de la jornada

Les 147 meses dels 46 col·legis de la ciutat de Lleida s’han pogut obrir aquest matí amb normalitat en l’inici de la jornada electoral, segons ha explicat el paer en cap, Miquel Pueyo, des del Centre de Coordinació Electoral (CECOELL), que s’ha establert a la Comissaria de la Guàrdia Urbana.

L’únic incident que es podria assenyalar és el retard en la constitució d’un col·legi al barri de Balàfia, en el qual no s’han presentat dos dels membres designats per la Junta Electoral. Aquesta eventualitat s’ha resolt amb suplents del col·legi ubicat a l’Institut Manuel de Montsuart, que han ocupat aquestes vacants.

L’alcalde de Lleida ha manifestat que la manca d’incidents demostra que l’organització de la jornada electoral ha estat molt curosa i ha recordat que la presència dels assistents i supervisors sanitaris que hi ha als col·legis aportaran molta tranquil·litat als electors que vagin a dipositar el seu sufragi.

També ha recordat que els cossos i forces de seguretat estan activats i que es compta amb el suport d’efectius de Creu Roja i Protecció Civil, per si és necessari.

Miquel Pueyo ha aprofitat per agrair la responsabilitat dels ciutadans que han facilitat la constitució de les meses electorals, perquè la jornada funcioni amb normalitat.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/145260_obert-tot-el-collegi-electoral-alaciutatdelleida-1.htm